Gitaarreparatie en onderhoud

Gitaarreparatie en onderhoud in Hoorn, door luthier met jarenlange ervaring. Waarvan ik de afgelopen zes jaar voor één van de grootste muziekwinkels van Nederland heb gewerkt.

Van het verwisselen van snaren tot een complete afstelbeurt geheel naar jouw persoonlijke wensen, alles is mogelijk. Wil je een lage actie, een dunner setje snaren, of juist een dikker setje voor drop tunings, zeg het maar en ik zorg ervoor dat je gitaar speelt als nooit tevoren. Ook als je zelf wilt experimenteren en er nog niet helemaal uit bent. Ik help en adviseer je graag in dat proces.

Ook voor reparaties zoals het vervangen van de topkam of brugzadel, herstel en schoonmaken van elektronica, maar ook het customizen, wil je bijvoorbeeld andere pickups of potmeters het kan allemaal.

Daarnaast bouw ik ook pedalboards op maat. Met daarbij het advies voor het type pedalboard, voeding en bekabeling. Maar ook als je nog niet weet welke pedalen je wilt gebruiken, of welke volgorde het beste is. Heb je buffers nodig of juist niet of wil je bijvoorbeeld MIDI gaan gebruiken, ook daarin kan ik je voorzien van advies en maatwerk.

klik hier voor een prijslijst of bel of mail me voor meer informatie of om een afspraak te maken.

email: johnny@johnnygsmith.com telefoonnummer: 06-51032462

%d bloggers like this: